Рангел е мой набор, ние сме израснали заедно, познавам го лично,

...
Рангел е мой набор, ние сме израснали заедно, познавам го лично,
Коментари Харесай

Кметът на Цалапица за убийството: Говори се, че са намесени и наркотици

Рангел е мой набор, ние сме израснали заедно, познавам го персонално, в детството си, били сме другари. Не беше неприятно момче, по-късно се отдалечиха пътищата ни, не мога да кажа към сегашния миг дали дава отговор на профила, който му се пуска по медиите, само че това, което слушам, не са положителни отзиви за него.

Това сподели кметът на Цалапица Ивайло Данаилов пред кореспондент на Plovdiv24.bg , като добави, че хората го познават като конфликтна персона.

Относно версиите за това по какъв начин се е стигнало до убийството, той разкри: " Версиите са доста. Най-вероятно става въпрос за пари. Но източникът на тези пари – дали са опиати, или просто заеми. Пак не мога да уточнявам, само че има разнообразни версии, че в действителност има противозаконни дейности за разпространяване на опиати. Това го споделят протестиращите ".

Данаилов споделя, че е имало напрежение в Цалапица, подбудено от няколко обстоятелството: " Първият, към който всички молим, е правдивост и транспарантен развой. Да бъдат разкрити всички съучастници. Втората причина за това напрежение е точно фактът, че всички считат, че не е Рангел единственият убиец, а има и съучастници в това действие, а освен в укриването на натрупа. Не съм проверяващ служител на реда, не мога да бъда безапелационен в това какво в действителност се е случило, само че това са настояванията на хората ".

Кметът споделя, че е имало над 1000 души на митинга на центъра на селото, само че е бил относително кротичък.

" Аз дружно със сина ми и с кмета на общината се включихме в мирния митинг, тъй като ние също желаеме разрешаването на случая и отмъщение. Протестът мина в протестно шествие, насочи се към дома на по този начин познатите в медиите близнаци, те в действителност са, там е имало бомбички и опити за пререкания, нищо по-сериозно, след което и в дома на бабата и дядото на Рангел. Домът, в който той отсяда, когато идва в Цалапица, там също е имало възгласи " убийци " и прочие ", разясни той

Затова Данаилов моли към това хората да не престават да се борят за правдивост, само че по цивилизован начин, без вандалски прояви.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР